HOMELEND - Mortgage Kredisi Sanayi Projesi

Hasil gambar untuk homelend ico


Bir ipotek kredisi uygulamak tamamlamak için gerçekten zor ve yorucu bir süreç olabilir. Bu uzun bir süreç gerektiren ve işlem sırasında hata olasılığını artıracaktır kadar çok belge gerektirir. Ayrıca, sen kredisi alma işlemi sırasında, kandırdı edilecek olması muhtemeldir. Basit bir şekilde, mevcut sistem, bir konut kredisi uyguladığınızda, size daha fazla sorunları getirebilir bütün sistemin tam olduğunu söyleyebiliriz. Bu problemi çözmeye çalışan Homelend.\


Homelend Projesi

konut finansman sistemi içine Blockchain istihdam projeleri Homelend bulunmaktadır. Blockchain teknolojisinin daha hızlı, daha güvenli ve merkezi olmayan sistemler gibi birçok faydası vardır. Bu teknolojiyi uygulayarak, ipotek kredisi sektöründe çok iyi değişiklikler olacaktır. Üstelik bu proje günümüz işletmeleri için en karlı kavramının bir ve uyumlu olduğunu kanıtladı Peer-to-Peer, kavramını kullanır. Öyleyse, Homelend'den iyi bir şey bekleyebiliriz.


Vizyon ve Misyon

Mevcut mortgage kredilendirme sisteminin değiştirilmesi, Homelend projesinin vizyonudur. Takım Blockchain tabanlı platform tarafından kontrol edilir otomatik bir sistem ile ipotek kredilerinin mevcut sistemi değiştirmek istiyor. Sonunda, konut kredisi ihtiyaç duyan herkesin bugün konut kredisi bulabilirsiniz uzun bir sürecin ve diğer karmaşık gereksinimleri hakkında endişelenmeden ihtiyaç duydukları kredileri almak için aynı fırsata sahip olacak.

Homelend Misyonu, ipotek kredisi bulmak ve uygulamak için en iyi platformu sağlar. Ardından, platform her yerden erişebilecek ve herhangi bir gadget'ı kullanabilecektir. Bu, ipotek kredilerinin başvuru sürecini basitleştirecektir. Genel olarak, onlar konut kredisi almak isteyen herkes için en iyi desteği sağlayacak bir sistem yaratmak istedik.



Homelend avantajı

Kullanıcıların ipotek kredisine başvurmak için çok fazla kaynak ve zaman kullanması gerekmez. Her şey daha hızlı, daha kolay ve daha etkili yapılabilir. İhtiyaç duydukları her şeyi tek bir yerde bulabilecekler, Homelend.

Bu sistem aynı zamanda mevcut sistemden çok daha güvenli. P2P konseptinin yanı sıra Blockchain teknolojisini kullanarak, veri ve fon kullanıcıları mükemmel bir şekilde korunacaktır. İşlem süreci çok daha hızlı ve etkili olacaktır. Bu nedenle maliyetleri de düşürebilir. Bu oranı ve krediyi kendisi etkileyecektir. Bu nedenle, kullanıcılar ve şirketler için de fayda sağlar. Kullanıcılar için, bir kredi için çok fazla ödeme yapmak zorunda değiller. Ve şirket için, onlar için çok fazla para harcamadan en iyi hizmeti sağlayabilirler.


Platformlar ve Jetonlar

Homelend, Ethereum Blockchain'i bir temel platform olarak kullanmaktadır. Daha sonra proje aynı zamanda Distributed Technology Ledger (DLT) ve aracı olarak akıllı sözleşme ile destekleniyor. Her ikisi de kullanıcılarına fayda sağlayan P2P hizmetleri sunabilecektir.

Kullanıcılar Satış Öncesi ve ICO etkinliklerinde jeton satın alabilirler. Satış öncesi etkinlik 1 Mart'tan beri başladı. Ancak, ICO ne zaman açılacağı hakkında bilgi yok. Jetonla (HMD jetonu), kullanıcılar platformu kullanabilir, bir ipotek kredisi için başvurabilir ve başka birçok şey yapabilir.


Token Detayları :

Belirteç Adı: HMD
Tedarik Jetonu: 250.000.000
Standart: Ethereum ERC-20
Fiyat Jetonu: 1 ETH = 1,600 HMD
Alınan Ödeme: BTC, ETH, USD
Softcap: 5.000.000 ABD Doları
Hardcap: 30.000.000 ABD Doları


Screen Shot 2018-06-02 at 10.53.01.png


Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin:

WEB SİTESİ: https://homelend.io/


Yazar : Akangpelung
ETH Adresi : 0x01354673a6e0948D1fd62142b02118121d97b197

Komentar

Postingan populer dari blog ini

REVIEW ON - MBYS

Explicación sobre LOCAL COIN SWAP

GIGTRICKS - Ein voll integriertes System